Saatiin tänään vihdoin saumuri jälleen toimintakuntoon. Joten sain viimeisteltyä saumurireunan vaipan etureunaan. Tää on oikeestaan vaippa nro 2, mut koska eka meni ihan vaan harjotustyönä roskapönttöseen, niin tämä olkoon eka.

117487.jpg 

Kokeilin tässä Ottobren kaavaa lehdestä nro (olisikohan ihan pieleen jos sanon) 3/2005. Ihan hirmu iso kokoinen. Tää koko on 62-68cm, ja meidän Samu on yli 90cm ja 14kg. Tää on ihan yövaippa, koska sisältä löytyy vanhaa pyyhettä muistaakseni 3-4 kerrosta, ohuempaa pyyhettä kaks kerrosta sekä sisäkangas ja päälikangas. Kolmaskin vaippa on hyvää vauhtia valmistumassa, valmistunee tänään.

Käytiin Keravalla maanantaina, ja sieltä löydettiin Tyykipuoti, jossa oli tosi paksua flanellia vaipan täytteeksi. Ostin sitä 1,2 metriä. Ostinhan sitten kyl vähän muutakin vaippatarpeita. Kahta eri fleeceä ja kahta eri ohutta flanellia. Niistä ei nyt oo vielä kuvia, katsotaan nyt kummat ehtii ensin, valmiit vaipat tai kangaskuvat. Toivon tietysti et vaipat :)

Kävin sit viel illalla Anttilassa katsomassa alelankoja. Ostin Ellulle Teddyä kaks kerää ja itelle turkoosia seiska veikkaa 3 kerää. Euromarketista nappasin mukaani 4 kerää pinkkiä ja 5 kerää turkoosia Nalle Coloria á 3.90.

Ja kello on taas jo vaik kuin paljon. Laitoin pyykkikoneen ajastimella käynnistymään vasta aamulla, ku meinasin nukkuvani jo kun pesu olis ollu valmis. Täällähän minä vielä kukkuilen, ja ihan hyvin olis pyykit ollu valmiita mun hereillä ollessani. Mut nyt täytyy jo ihan oikeesti lähtee nukkumaan, vaik onki mun vuoroni nukkua aamulla :)

117489.jpg

Ja tässä vielä mummon yösukat. Tein ne aluksi ihan vaan jolleki, jolle sopii. Ne on valmistunu jo joskus keväämmällä, eikä ne langanpäät pitkästä säilytyksestä huolimatta ollu hävinny mihinkään?? Onpas perin kummallista.... No mummo lupasi päätellä itse sukat. Ihan seiskaveikkasesta neuloin 3,5mm puikoilla.