Sakari on tänään oppinut nousemaan polvilleen seisomaan! Konttausharjoitukset ovat työn alla. Ja illalla Sakari nousi itse istumaankin :) Viides hammaskin on juuri tullut suuhun.

 114028.jpg

Tässäpä kuva "ylösnousemuksesta". Sakarilla on niin paljon uusia taitoja ja innostusta, että nukkumaan meno oli tänään jo vähän vaikeaa.

Kestovaippojen ompelu eteni aamulla pikkuisen. Koko viime yön mietinkin unissani, miten toteuttaisin äärettömän hankalan kuminauhan venytyksen. Luin ennen nukkumaanmenoa Kestovaippainfon sivulta, että voisinkin jättää kuminauhan tikkaamatta vaipan reunaan, ja ompelisinkin kuminauhakujan ja päät tiukasti kiinni. Tämä on edennyt ekan vaipan ekan nauhakujan ompelun verran.

Niko sai tänään varattua meiän kesälomakiertoajelun kaikki majoitukset. Lähdetään ajelemaan Vaasaan ja takaisin. Kierrellään katselemassa kaikkee kivaa matkalla kuten esmes MyllymuksutTapion kauppa, Reima. Käydäänhän me sellaisissaki ku Wasalandia ja mikähän-se-nyt-oli-resiinaratajutussa, muitten muassa.

Käytiin tänään Jumbossakin, ja vietettiin siellä melkein puoli päivää. Suvi sai ulkoilupuvun, Saara paidan, Samu collegehousut ja minä löysin housut (normihintaiset tosin, kun ei aletangoissa ollut tarpeeksi isoja kokoja tälle ahterille). Löysin Kirjatoriltakin tytöille kaks kirjaa kaks euroo kipale, ja vähän muutakii kivaa. Kiva päivä oli taas, vähän voimille käyvä, mut sellaista ja tällaista se on erityisesti Samun kanssa. Vilkas ja villin puoleinen laps. Isäänsä tullu :) Jaa mut, kellohan onki jo taas vaik ja mitä. Joten petiä kohti!