Enpä ole tosiaankaan aikoihin ehtinyt mitään kirjoittelemaan. Me ollaan niin jääty koukkuun kestoiluun, et illat menee netissä lukiessa ja ihastellessa muitten juttuja ja aikaansaannoksia. Aikoinaan kun Sakarin kummitäti Taija ryhtyi kestoilemaan, sanoin, että mulla pitäisi olla vain all-in-oneja, en kykenisi niinkin "vaativaan" hommaan, kuin vaipan täyttäminen. Nyt haaveilisin jo ihan ompelusta! Jostain syystä se kestoilun aloittaminen sitten vain jäi. Ja nyt harmittaa.

Ompelukonekin mulla on ollut jo kohta vuoden päivät, ihan koskemattomana. Olisikin jo aika ottaa se esille. Nikolla on onneksi huomenna viimeinen työpäivä ennen lomaa. Josko vaikka juhannuksena pistän lapset ja miehen pihalle, ja kaivan koneen esiin? Ekat työt onkin jo odottamassa: Samulle pinnasänkyyn reunasuoja ja tytöille fleecehameet. Näillä voisi verrytellä ja sitten ruveta niitä vaippajuttuja suunnittelemaan.

Neulomisrintamalla olen saanut ison kasan tilkkuja valmiiksi. Yhdeksän pitkää tilkkua, kymmenes ihan pian ja kymmenen tavallista tilkkua on valmiina. Hahtuvaa olen huomenna hakemassa lisää, kun on niin ihanan värisiä... Edellisetkin odottelevat neulojaa.... Meinasin testata kaikenlaisia hahtuvapöksymalleja, ja sitten lopputuloksesta riippuen etsin vastaanottajan. Jos ei mene meille eikä veljen tulevalle vauvalle, niin sit laitan Vaakan kummivauvakassiin.

Sakarilla oli tänään 8kk-neuvola. Pituus oli tipahtanut jo sille keskikäyrälle, eli 72cm. Painoa oli 10,13 kg. Lääkärillä oli sellainen käsiala, et ainoo sana minkä ymmärsin neuvolakortista, oli reipas. Mut kaikki oli hyvin.

Jup nyt täytyy lähteä hampipesulle ja kömpiä sänkyyn. Nikokin tuli saunasta. Meidän omasta saunasta. Kaks vuotta sitä on rakenneltu pihan perälle, ja nyt siellä voi saunoa. Ei sinne vielä vettä tule -ei vielä. Mahtaako uus talo vai sauna olla ennemmin valmis? Juu, nati-nati tällä kertaa. Toivottavasti seuraavalla kerralla tulisi niitä kuviakin.