Käytiin eilen Suvin ja poikien kanssa Tampereella Vaippahulinoilla. Tässä Samulla ensimmäinen vaippa koekäytössä. Muistaakseni tämä oli Happy Heinys vaippa.

77944.jpg

Nyt vasta, kun Sakari on siirtynyt syömään muutakin kuin tissiä, oon saanut nukuttua sen verran kroonista univelkaa ja väsymystä pois, että aika oli kypsä kestovaippailuille. Oon toki aiemminki suunnitellu ja miettiny kestoilua, mut jotenki se on jääny. Sakari on ollu nyt noin viikon verran harsoissa ja kierrätyskuorissa, postipakettia odotellessa harsot on ollu tosi kovassa käytössä. Ostin Samulle niiltä hulinoilta vielä kaks muutaki taskuvaippaa (ötökkä-fuzzit ja pikkkuparatiisit) ja yhdet aivan ihanat kuoret. Kuvia tulossa lisää, kunhan kuivuvat ekasta pesusta.

Neulerintamalla on valmistunut yksi melko pitkä tilkku. Melko pitkä siks, kun ajattelin tehdä viisi 80 cm pitkää tilkkua ja asetella ne poikittain peitoksi. Pitkä tilkkuhan olis sen metrin, ja melko pitkä on sit pätkän lyhyempi.

Anteeksi kirjoitusvirheet, Sakari ähisee sylissä, eikä tuo yhden sormen tekniikka toimi niinku kymmenen sormen systeemi. Ja rillitki on vielä kaupan hyllyssä... Suvi on Lintsillä, Samu ja Saara on uimassa Nikon kanssa. Ja Sakarilla on lieruset pöksyssä, lähden siis pehvaa pesemään. Seuraavaan kertaan :)