Ja vielä yksi tilkku. Pistelin puikkoja suihkimaan, kun tavoitteena on saada 4 paria lapasia Vaakan keräykseen. Kolme paria peukkuja vailla, ja yksi pari resorit valmiina. Välillä tein yhden tilkun värjäyskokeilu-Nallesta.

Koitin minäkin värjäystä Korialta ostetulla Nallella ja käsiväriaineella. Olisin halunnut vähän enemmän valkoisia pilkkuja. Ens kerralla sitten vähän enempi solmuja ja tiukempia. Tilkuissa tuo lanka on kuiteski tosi hieno. Aiemmassa kirjoituksessa onkin kuva yhdestä punaisesta tilkusta. Oon tehny punaisia pilkku-tilkkuja jo viisi, ja niistä kaksi lähti siis Sinisille Silmukoille.

58487.jpg

Tässä todistusaineistoa vantuista. Yhdet tyttöjen ja kolmet poikien vantut. Kaikki on 7 veljeksestä 3,5mm puikoilla. Punaisiin tyttöjen vanttuihin suunnittelin pieniä sydänheijastimia kärkiin. Eiköhän Suvin kanssa sellaiset ehditä laittaa. Tai siis Suvi on lupaillut ommella heijastimet kiinni. Ostin Sirpalta ne sen Korialta ostamat bambut-sukkapuikot. Otin ne käyttöön näihin viimeisiin vanttuihin, ja ne onkin tosi kivat käyttää ainakin 7 veikan kanssa. Otan ne käyttöön toistekin.

 

58486.jpg

Tällaista pakettia odottelen... Osa näistä langoista vain käy kääntymässä ja hipelöitymässä täällä, ja sit ne jatkaa matkaa muualle. Kiltti isä kävi lankakaupassa hakemassa näytteinä 1,4 kg lankaa. Oli kuulemma myyjä toivotellut minut tervetulleeksi ihan oikeille ostoksille ;)

Enpä oo päivitellyt sitten Korian käynnin tuota lankavaraston kasvua. Nii, mut eihän niitä vyötteetömiä laskettukaan. Juu, eli eihän tuo lankakasa olekaan kasvanut kuin neljällä seiskaveikan punaisella raitalangalla ;)

Tämä täti päättää taas täältä tähän, vois vaik mennä ite nukkumaan. Tai tehä vanttuja ihan vaan vähän aikaa, siis vaan tän kerroksen ja silleen...