Novitan uusi lehti tuli tänään. Eipä oikein  ollut mulle mitään tällä kertaa.Onkohan mulle missään lehdessä? Vauvojen vaatteet oli kivoja. Tykkäsin niistä kietaisuvillatakeista. Sellaisen voisin tehdä Vaaka-kassiin. Tykkäsin myös Tennessee-paidasta nro 63. Tytöille suunnittelin, jos jompikumpi haluaisi sellaisen.

Muuta Oon pohdiskellu nyt kaikenlaista sitä, miten sitä tulee väärinymmärretyksi ja ymmärtää ite väärin muita. Miten sitä ajattelemattomuuttaan sanoo asioita sinnepäin, tai osan asiastaan eikä hoksi, ettei toinen välttämättä ymmärrä asiaa niin kuin on ite asian ajatellu. Kun ei kai sitä voi kuvitella, että toinen arvaa ajatukset? Onko ite niin kykenemätön kertomaan asian siten, että toinen tajuaa asian samoin? Tai tekee toisen sanomisista omia johtopäätöksiä. Täyttää ite puuttuvat tai puhumattomat sanat. Entä miksei voi sanoa asiaa siten kuin se on. Pitääkö jäädä pohtimaan sanomisen perimmäistä tarkoitusta. Olisiko helpompaa olla mies? Jos toinen sanoo niin, sitten asia on niin. Ei tarvii pohtia, mitä se toinen oikeesti tarkoitti. Saankohan edes ite purettua aivoituksiani siten, miten en ajattelen?Entä teot? Kun sitä tekee jotain jollakin tavalla, jonkun syyn takia, tulee toinen tuomitsemaan kun näkee asian /tapahtuneen omalta kannaltaan. Joku täti rupesi kerran huutamaan parkkipaikalla mulle ja lapset pelkäs vielä illalla sitä. Tai ensin teen ja sit vasta ajattelen. Lähetin paketin kiireellä ja ajattelematta loppuun saakka sitä. Oli kiire saada postiin, enkä tehnyt siitä sellaista kuin olisin sen halunnut olevan. Ei, tämä ei ole Irlannin paketti, sillä ei ollut kiire postiin. Se teki lähtöä pitkään. Vaikka on sekin jo perillä. Haluaisin laittaa vielä uuden paketin sinne, minne se toinen meni, mutta pelastaako se enää mitään?

Juu, ja pohdinta jatkuu... Siis se mietityttää, miten ihmisiä jaotellaan rahan mukaan. Kun olet rahoissas, olet hyvä. Ja jos ei oo rahaa, olet huono. Tai ainakaan et hyvä. Kauppa tykkää, jos olet rahoissas ja ostat paljon. Silloin annetaan hyvät bonukset. Pankki jakaa ihmiset rahan perusteella. Onhan sekin rahan "kantamista" johonkin. Kaupan sijasta pankkiin. Kaupasta saat bonuksia, pankista palvelua. Eikö palvelua voi saada ilman rahaa? Telkkarissahan oli se jonkun pankin mainos, jossa sai palvelua kaikki. En vaan muista pankkia.

Jotain muutakin Korialla käytiin viikko sitten. Ja menomatkalla ajettiin Ruskovillan kautta. Kävipä tuuri, sillä siellä oli kakkoslaatuisia kokohaalareita sinisenä ja vielä Samun kokoa! Niissä oli päässyt muutama silmukka karkuun toisessa hihassa ja toisessa lahkeessa. Poimin karanneet silmät langalle, ja lanka solmuun. Tienasin 20e. Korialta ostin 5 pussillista pussilankoja (2 pss 7v, 3 pss Nallea), 4 kerää punaista raita-seiska-veikkaa ja kaksi kerää liilakirjavaa Palmaa. Tuliaisiksi toin Elinalle Teddyä 5 kerää. Tytöt saivat yöpuvut, ja Samu college-housut. Ai juu, ja ostin itselle bambu-sukkapuikot. Siinähän se. Tehtaanmyymälällä kyllä ymmärtäisin (odotin) jotain vähän muuta, mitä siellä oli, mutta onpahan nähty Koriakin. Seuraavilla kerroilla käyn kuitenkin Lauttasaaressa ja Soukassa. Kiva mutta rankka päivä oli. Kiitoksia osallistujille!

Vaakailuja Sain sponsorin vauvakassien ostotavaroille :) Sain kuuteen kassiin siteitä, hammastahnaa ja -harjan, saippuan sekä vauvanvoidetta. Sain perjantaina kaksi pussillista vauvanvaatteita. Kiitoksia Sadulle vauvanvaatteista!!! Kasailen kassit, kunhan Niko kotiutuu reissusta.

Olisikohan tämä tässä nyt? Kiittää heitä, jotka jaksoivat lukea, sekä poistuu tissittelemään jälleen Sakaria :)

53677.jpg