Niko tuli vihdoin Italiasta =). Saatiin tuliaisia: mm. ison isot Kinderin munaskuukkelit, suklaalevyjä, lisää suklaamunia, tosi hyviä omenamehuja, ja viittä eri juustoa. Osa juustoista löyhkää ihan hirveelle, ja makukin on aika erikoinen. Ja minä sain hajuvettäkin :) En vaan vielä ole ehtinyt testailemaan. Josko tässä vielä vaikka tänään.

Koska edelleen pitää kiirettä, joten tässä pikaisesti valmiit aikaansaannokset sitten viime päivitysten. Var så goda:

56990.jpg

Tein pikaisena välipalatyönä Vaakan taaperokeräyskassiin Elinalle pikkuiset peltivantut. Nallea ja seiska veikkaa, että olisi lämpimät.

 

56994.jpg

Otin osaa tilkkupeittoprojektiin Sinisten Silmukoiden blogissa. Tein punaisia pikkutilkkuja oikeasti kaksi, mutta kuvaan pääsi vain toinen niistä. Kokeilin vihdoin minäkin langanvärjäystä. En ollut ihan tyytyväinen lopputulemaan. Mutta ekaa kertaa testailin, niin siihen nähden onnistui tosi hyvin. Olisin halunnut vähän enemmän kirjavaa. Seuraavalla kerralla laitan enemmän solmuja ja tiukempia. Teen tilkkuja kaksinkertaisesta langasta, niin niistä tulee tosi kivoja. Ja juu niin, lanka oli kirkkaanvalkoista Nallea. Isot tilkut on 7veljeksen jämäpätkiä ja Bambinoa.

Sakari oli eilen 5 kk-neuvolassa. Pituutta 68,9cm, painoa 8,13 kg. Sai piikin, ja muuten kaikki hyvin.